Ditt personlige rom

Alle trenger et personlig rom, eller en personlig krok, dersom du har lite plass. I ditt personlige rom skal du ha de tingene du liker å drive med, som hobbyer og plass til å drive med dem. Det spiller ingen rolle hvilke hobbyer du har, men noen hobbyer trenger selvsagt mer plass enn andre. Hvis du liker å strikke eller lese, kan en liten krok være mer enn nok, men dersom du har en plasskrevende hobby, er et hobbyrom et bedre valg.

Fordelen med hobbyrom

Den største fordelen med et hobbyrom, er at du ikke trenger å rydde vekk hobbyen din hver gang noen andre skal bruke bordet du sitter ved. Du kan gå fra tingene slik de er når du skal spise eller gjøre andre ting. Det kan du ikke dersom du driver med hobbyen ved kjøkkenbordet eller stuebordet. Derfor er det en fordel om alle har sin egen krok der de kan legge fra seg hobbyene sine. Alle hjem trenger faktisk en liten rotekrok til hobbyaktiviteter.

Hva trenger du?

Hobbyrommet må selvsagt innredes etter egne behov. Noen liker å surfe eller spille på nettkasino RiverBelle online spill, og har behov for en datamaskin. Andre liker å lese, og trenger kanskje en skikkelig bokhylle. Atter andre liker puslespill eller plasskrevende hobbyer, og trenger et stort bord. Men det trenger slett ikke å være verken dyrt eller vanskelig å innrede et hobbyrom. Dersom det bor flere i boligen, er det best om alle har en egen hobbykrok. Selvsagt må alle respektere hverandre, og ikke rote i hobbysakene til hverandre.

Verdsett hobbyen din

Uansett hva du liker å drive med, så skal hobbyen gi deg ro og avkobling. Derfor finnes det heller ingen riktig eller gal hobby. En god hobby er det du liker å drive med, enten hobbyen er tradisjonell eller utradisjonell. Det er din fritid, og du bruker den akkurat slik du selv vil.