Velkommen til denne personlige bloggen som handler om interiør, design, inspirasjon og det å leve bedre. Alt dette er viktig fordi ingen hjem eller rom er like, og det er akkurat hvordan du gjør det som gjelder for deg. Du kan ta inspirasjon fra magasiner og blader, hus og hytter du har besøkt, stiler og design du har lest om, eller en god blanding av dem alle. Du vil trenge inspirasjon for å skape en atmosfære du vil leve i.

Tips og triks

I bloggen vil vi ta for oss mange aspekter ved hus, møbler og hjem og finne fram til smarte løsninger, tips og triks som kan hjelpe andre. Det er for å vise andre at det går an å skape unike rom og hus uten altfor mye forkunnskap, men også at man kan finne skjulte skatter der man minst forventet det.

Design og inspirasjon

Det er viktig å få fram alle typer design, fordi folk er såpass ulike. Noen liker det koselig med personlig preg, andre liker rene linjer og maskulinitet. Det som er så fint er at du på ingen måte trenger å følge en trend eller idé, men kan blande inn alt du selv føler for. Hjemmet er ditt, og her skal du leve bedre med ditt design.

Blogg med

Det er mange som elsker å lese blogger, men man kan også blogge med. Jo flere som viser sin interesse, jo bedre blir livet med kreativitet og inspirasjon. Man får tips og gir nye triks tilbake. Ta en runde for hjemlig inspirasjon!